Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de beurre doux, pour les moules
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de tomates, coupées en morceaux
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
La pâte à crumble
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 35 g de beurre doux, froid
- 20 g de farine de blé complet
- 20 g de farine blanche type 45
- 20 g de chapelure maison
- ½ c. à café de fleur de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Crumble aux légumes du soleil
1h 15min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Crumble de tomates
50min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Flan express au roquefort
30min