Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de beurre doux, pour les moules
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de tomates, coupées en morceaux
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
La pâte à crumble
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 35 g de beurre doux, froid
- 20 g de farine de blé complet
- 20 g de farine blanche type 45
- 20 g de chapelure maison
- ½ c. à café de fleur de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1290 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Crumble de tomates
50min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Flan express au roquefort
30min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min