Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de tomates olivette, détaillées en dés
- 2 c. à café de thym frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte à crumble
- 50 g de parmesan
- 120 g de farine de blé
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1456 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Tomates farcies au chèvre
40min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 godz. 30 min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Crumble tomate-chèvre
35min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45min
Crumble aux légumes du soleil
1 godz. 15 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min