Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 25 g de farine de châtaigne
- 20 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de basilic frais, haché
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe de persil plat frais, haché
- 600 g de courgettes, coupées en rondelles
La sauce
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe d'eau
- 120 g de ricotta
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Flan express au roquefort
30 min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 Min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 Min
Crumble de tomates
50 menit
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Crumble de courgette à la menthe
50 menit
Petit flan au roquefort et brocoli
40 min