Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème safran
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 doses de safran (0,2 g / unité)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 200 g d'épinards frais, détaillés en lanières
- 850 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto au potiron
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto brocoli-langoustine
55min