Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème safran
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 doses de safran (0,2 g / unité)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 200 g d'épinards frais, détaillés en lanières
- 850 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Risotto au potiron
35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto végétarien
35 min