
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème safran
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 doses de safran (0,2 g / unité)
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
- 90 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 200 g d'épinards frais détaillés en lanières
- 850 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 515 kcal / 2146 kJ
- Eiwitten
- 18 g
- Vetten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g