Risotto aux épinards et crème au safran

Risotto aux épinards et crème au safran

3.5 121 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 portions

Ingrediënten

La crème safran
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 2 doses de safran (0,2 g / unité)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
  • 90 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 400 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 200 g d'épinards frais détaillés en lanières
  • 850 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 2146 kJ / 515 kcal
Vetten 36 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...