Compatibele versies
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de carottes en cubes
- 40 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 100 g d'eau
- 60 g de filets de cabillaud
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée panais potiron
45 Min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 dk
Purée de petits pois
30 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15 Min
Purée de poireau - à partir de 12 mois
20 Min
Etuvée de sole au fenouil - à partir de 12 mois
25 Min
Purée de maïs et bouquets de brocoli - à partir de 12 mois
25 Min
Délice de lotte aux courgettes - à partir de 9 mois
25 Min
Jambon aux asperges - à partir de 12 mois
30 Min
Crème de tapioca aux haricots verts - à partir de 9 mois
25 Min
Mousseline d'asperges et de dinde - recette pour les petits
25 Min