Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vieux gouda, coupé en morceaux
- 400 g d'eau
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 400 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 1 pâte brisée maison
- 2 œufs
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g., légère
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza épinard-feta
1h 10 min
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2 godz. 30 min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Quiche épinard-tomate
1h 45 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 Std.
Gratin de brocoli au parmesan
1 Std. 5 Min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Gratin de chou-fleur sans gluten
1h 10 min
Cake chocolat-betterave
1 Std. 15 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 Std.