Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 poivron rouge, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 1 poivron vert, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 600 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 125 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2h 35min
Baked beans (Haricots blancs à la tomate)
35min
Chili sans viande
1 Std.
Tortilla à la piperade
55 Min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45min
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45min
Chili végétarien
1 Std. 5 Min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Curry de lentilles aux épinards
40min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Ratatouille aux lentilles
50min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.