Potée de haricots blancs aux poivrons

Potée de haricots blancs aux poivrons

3.5 85 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
6 portions

Ingrediënten

La veille
  • 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
  • 130 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 4 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 poivron rouge détaillé en cubes (1,5 cm env.)
  • 1 poivron vert détaillé en cubes (1,5 cm env.)
  • 800 g de tomates concassées en conserve
  • 600 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
  • 2 c. à soupe de basilic frais ciselé
  • 125 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10.3 g
Calorieën 935 kJ / 223 kcal
Vetten 8.5 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 26.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...