Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 poivron rouge, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 1 poivron vert, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 600 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 125 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Ratatouille aux lentilles
50min
Couscous végétarien
35 Min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2h 35 min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45min
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Couscous végétarien
35 Min
Colcannon irlandais
1h 10min