Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 poivron rouge, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 1 poivron vert, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 600 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 125 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35 Min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 Min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Ratatouille aux lentilles
50 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Tomates farcies au sarrasin
1 Std.
Lentilles corail à la provençale
30 Min
Taboulé de pois chiches
12 Std. 15 Min
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30 Min
Curry de lentilles aux épinards
40min