Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 poivron rouge, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 1 poivron vert, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 500 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 125 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille aux lentilles
50min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 Min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30min
Haricots blancs à l'ail
50min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35min
Paella végétarienne
50min
Chili sans viande
1 Std.
Potée de haricots azuki à la provençale
13 Std.
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45 Min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 Min