Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, et un peu pour les moules
- 200 g d'épinards frais
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 15 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Gratiné de cannelloni au vert
1h 45min
Chou-fleur en soufflé
55min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min