Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 943 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Couscous végétarien
35 Min
Risotto
30 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Risotto brocoli-langoustine
55 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min