Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 943 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto au potiron
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto tout vert
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min