Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 échalotes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 230 g de quinoa, rincé à l'eau froide
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 4 tomates séchées à l'huile, coupées en quartiers
- 8 olives noires
- 1 c. à soupe de raisins secs blonds
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de pignons de pin
- 5 - 8 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1996 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilles corail et quinoa au curry
25min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Gratin de lentilles corail
1 godz. 20 min
Quinoasotto
35min
Risotto végétarien
35min
Lentilles corail à la provençale
30min
Taboulé de quinoa
35min
Couscous végétarien
35min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1 godz.