Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles (1 cm env.)
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 170 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 300 g de betterave crue, coupée en cubes
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 830 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous végétarien
35min
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Gratin de lentilles corail
1h 20min
Risotto végétarien
35min
Lasagne aux légumes
1h
Tomates farcies au sarrasin
1h
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Aubergine au tofu
1h
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Chili végétarien
1h 5min
Lasagne aux légumes
1h 5min
Potée végétarienne
1h