Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de panais, épluchés et coupés en rondelles
- 350 g de patates douces, épluchées et coupés en rondelles
- 300 g de topinambours, épluchés et coupés en rondelles
- 100 g de fromage de brebis basque
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 500 g de lait
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre doux, pour le plat
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de graines de couscous
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Quiche sans gluten poireau-chèvre
1h 30min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20min
Lasagne aux légumes anciens
1h 40min
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Lasagne aux légumes
1h
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Hachis de légumes au boulgour
1 Std. 15 Min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Gratin de poireaux à l'orange
1h
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1 Std. 35 Min