Cake au miel, romarin et gorgonzola

Cake au miel, romarin et gorgonzola

4.4 71 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • 3 œufs
  • 2 branches de romarin frais effeuillées
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 160 g de lait
  • 20 g de miel liquide
  • 130 g de beurre et un peu pour le moule
  • 200 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 150 g de gorgonzola détaillé en dés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 1944 kJ / 462 kcal
Vetten 32 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...