![Cake au miel, romarin et gorgonzola Cake au miel, romarin et gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/433AAC17-F78B-4D9A-BC3C-C3B1F3BDC1FE/Derivates/0F918BE4-248F-4E4C-BF61-F7B3C5F350CA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 20 g de miel liquide
- 130 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 150 g de gorgonzola, détaillé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1944 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min
Muffins pistou/pistache
40 min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 min
Cake au roquefort et aux poires
1 godz.
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 godz.
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 godz.
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Cake chèvre et noix
50min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cake surprise
2 godz.