Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 20 g de miel liquide
- 130 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 150 g de gorgonzola, détaillé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1944 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 Min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Cake chèvre et noix
50 Min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 Min
Terrine de feta au basilic
3 godz.
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 Min
Focaccia poire et gorgonzola
2 godz. 20 min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 Min
Muffins tomate et mozzarella
30 Min