Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux pour le moule
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de pignons de pin
- 10 g de basilic frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait entier
- 200 g de mozzarella, détaillée en dés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1229 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 dk
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 dk
Cake au roquefort et aux poires
1h
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 min
Cake chèvre et noix
50 dk
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Cake tendre mozza jambon
1h 20min