Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble au parmesan et pignons de pin
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 5 g d'eau
- 20 g de pignons de pin
La compotée de tomates, poivrons et olives
- 100 g d'oignon doux, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron jaune, coupé en fines lanières
- 600 g de tomates, coupées en quatre
- 2 pincées de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'olives violettes, dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30min
Crumble de tomates
50min
Cheesecake salé au poivron
45min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1 Std. 50 Min
Crumble tomate-chèvre
35min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Poivron farci au risotto de romarin
1 Std. 15 Min
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min