Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble au parmesan et pignons de pin
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 5 g d'eau
- 20 g de pignons de pin
La compotée de tomates, poivrons et olives
- 100 g d'oignon doux, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron jaune, coupé en fines lanières
- 600 g de tomates, coupées en quatre
- 2 pincées de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'olives violettes, dénoyautées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergine au parmesan
1 godz. 30 min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Cheesecake salé au poivron
45 Min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1 Std. 50 Min
Crumble de tomates
50min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min