Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil plat frais
- 600 g de tomates, coupées en quatre
- 180 g d'oignons, coupés en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de lentilles corail
- 500 g d'eau
- 300 g d'aubergines, coupées en rondelles
- 300 g de courgettes, coupées en rondelles
- 2 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de gruyère râpé (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1275 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille aux lentilles
50 Min
Risotto de quinoa à la provençale
30 min.
Hachis de légumes au boulgour
1h 15 min.
Lasagne aux légumes
1h
Lasagnes aux légumes
1h 15 min.
Lentilles corail à la provençale
30 min.
Lasagnes aux légumes
1h 15 min.
Crumble style indien
1h
Couscous végétarien
35min
Lentilles corail et quinoa au curry
25min
Lasagne aux légumes
1h 5min
Lasagne aux légumes à la béchamel légère
1h