Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20min
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Filet mignon aux pruneaux
1h
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min