Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20min