Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Parmentier de boudin aux pommes
1 godz.
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 min