Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 4 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de bœuf hachée à 5% de MG
- 150 g de poivron rouge (1), en cubes
- 150 g de tomates, en cubes
- 400 g de tomates pelées
- 150 g d'eau
- 2 c. à soupe de cumin en poudre
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de quatre-épices
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 1 pincée de piment en poudre
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Rougail aux chipolatas
50 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Colombo de porc
1h 20min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10 min
Chili con carne
1 Std. 15 Min
Chili con carne
30 Min
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Biryani de dinde
8h 50min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Poulet tandoori
45min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 Min