Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 4 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de bœuf hachée à 5% de MG
- 150 g de poivron rouge (1), en cubes
- 150 g de tomates, en cubes
- 400 g de tomates pelées
- 150 g d'eau
- 2 c. à soupe de cumin en poudre
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de quatre-épices
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 1 pincée de piment en poudre
- 250 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Chili con carne
30 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 Std. 10 Min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min
Porc teriyaki aux pommes
2 Std. 20 Min
Filet mignon de porc mariné
5 Std. 15 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 Min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 Min
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 Min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.