Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 350 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction de goûts
- 350 g de pommes de terre, détaillées en gros dés
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de filets de poisson blanc, cabillaud ou julienne par ex.
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction de goûts
- 300 g de lait de coco
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2173 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail de poisson
40min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Curry de poisson
45 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Cari poisson
35min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Blanquette de cabillaud
55 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min