
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g d'emmental coupé en morceaux
- 400 g de blancs de poireau émincés finement
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- farine de blé pour le moule
- 80 g de saumon fumé émincé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 358.8 kcal / 1493.3 kJ
- Eiwitten
- 11.3 g
- Vetten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vezels
- 3 g