Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de carottes, coupée en bâtonnets
- 200 g de blancs de poireau, émincé dans la longueur
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g de saumon frais, détaillé en cubes (3 cm env.)
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de farine
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de beurre demi-sel
- 400 g de champignons des bois frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cari poisson
35 min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1 Std.
Osso-buco de lotte
45 min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Lotte à la provençale
50 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Blanquette de cabillaud
55 Min