Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de carottes, coupée en bâtonnets
- 200 g de blancs de poireau, émincé dans la longueur
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 g de saumon frais, détaillé en cubes (3 cm env.)
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 25 g de farine
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 25 g de beurre demi-sel
- 400 g de champignons des bois frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Curry de poisson
45 min
Poisson au curry
55 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Blanquette de cabillaud
55 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Osso-buco de lotte
45 min
Cassolette de poissons
1h
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min