
Apparaten en accessoires
Filet de poulet sauce poulette
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
-
de persil frais5 brins
-
de bouillon de volaille500 g
-
filets de poulet, sans peau (600 g environ)6
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de farine de blé30 g
-
de beurre coupé en morceaux50 g
-
jaunes d'œufs2
-
le jus d'un citron jaune
Voeding per 1 portion
Calorieën
224 kcal /
938 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
10.7 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Autour de la volaille
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk