Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de poireaux, en fines rondelles
- 60 g de beurre
- 4 pavés de saumon frais sans la peau (140 g chacun)
- 4 plaques de ravioles du Dauphiné
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- quelques pluches d'aneth frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2987 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Saumon et légumes en papillote, sauce aux oignons rouges
30min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Papillotes de brocoli et chou-fleur au cabillaud, sauce au curry
35min
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45min
Lieu à la crème de petits pois
50min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillote de poisson à l’oseille et écrasé de pomme de terre à l’ail et zeste de citron
45min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Merlan aux poireaux
30min