Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Préparation
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 400 g de chair de courge d'hiver, détaillée en gros cubes
- 150 g de chorizo
La béchamel au curry
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 50 g de farine de blé
- 550 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2487.8 kJ / 597.3 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1115.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Gratin de patate douce
50 Min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1hod.
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min