Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 65 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
- 350 g de tomates (type cocktail, par exemple)
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 30 g de sucre roux
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- 1 c. à soupe de moutarde
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Gratin de courgettes au curry
1h 5min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Tarte chorizo-tomate
1h 15min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30min
Quiche épinards et lardons
1h 10min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 min