Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 65 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
- 350 g de tomates (type cocktail, par exemple)
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 30 g de sucre roux
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu
- 1 c. à soupe de moutarde
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake chorizo-courgette
45 min
Crumble aux pêches et au romarin
45 min
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1j 10 menit
Crumble au reste de ratatouille
45 min
Tarte chorizo-tomate
1 godz. 15 min
La pichade de Menton
4h
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Clafoutis aux tomates cerise et au basilic
40 min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35 min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h