Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle

Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle

4.4 105 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 720 g d'eau
  • 3 poireaux en rondelles de 1 cm
  • 1 échalote coupée en deux
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 40 g de vin blanc
  • ½ cube cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 160 g de noix de pétoncle
  • 40 g de cerneaux de noix
  • 2 brins d'aneth frais ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1100 kJ / 265 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...