Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Gratin de courgettes au curry
1h 5min
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Fondue de poireaux
25min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Curry de crevettes et courgettes
45min