Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50 Min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Fondue de poireaux
25 min
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 Min
Pavé de cabillaud, jus et purée de betterave
1 godz. 40 min
Courge butternut farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1h 45min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55 Min
Merlan et purée de céleri-rave
35 Min
Fondue de poireaux, moules et coques
1h