Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 720 g d'eau
- 3 poireaux, en rondelles de 1 cm
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 40 g de vin blanc
- ½ cube cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de noix de pétoncle
- 40 g de cerneaux de noix
- 2 brins d'aneth frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20 Min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco
1h 45min
Fondue de poireaux
25 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Purée de brocoli, œufs mollets et tuiles de parmesan
25 Min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Raie aux câpres
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min