Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons, rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates, fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais, pour le service
- tranches de pain complet, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1130 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Soupe au pistou aux spaghetti
1h 15 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Chili con carne
50 min
Caponata sicilienne
35 min
Ratatouille au chorizo
35 min
Taboulé
45 min
Rougail saucisse et riz
50 min
Tapenade de Marseille
15min