Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en morceaux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons, rouges et verts, épépinés et en lanières
- 4 tomates, fraîches, épépinées et coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
- du sel
- du poivre moulu
- 8 tranches de jambon de Bayonne
- brins de persil frais, pour le service
- tranches de pain complet, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1130 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Rougail saucisse et riz
50min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1 Std. 5 Min
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1 Std. 20 Min
Gaspacho
2h 25min
Petit salé aux lentilles
55 Min
Chili con carne
50min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Ratatouille au chorizo
35 Min
Caponata sicilienne
35 Min
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55 Min
Taboulé
45min