Compatibele versies
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 godz.
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min