Compatibele versies
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 350 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de polenta
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de parmesan râpé
- 4 brins de thym frais
- 90 g de viande des Grisons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min