Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
of de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Polenta aux olives et tomates confites
45 dk
Risotto
30min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 dk
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta crémeuse aux épinards
35min