Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
of de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1h
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Risotto
30min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Cake à la crème de marrons
1h
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min