Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 blancs de poireau (belle taille)
- 300 g d'eau
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 30 g de miel
- 1 c. à café de graines de carvi
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1858 kJ / 447.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 472.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min
Tarte au poireau et lardons
2h 5min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30min
Tarte poivron-chèvre
1sa 35 dk
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 godz.
Rouleaux de haricots verts au chèvre frais et à la menthe
1 godz.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 godz.
Quiche aux poireaux et reblochon
1 godz.