Compatibele versies
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 800 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2 cm)
- 30 g de beurre
- 50 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de chorizo doux, coupé en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1162.2 kJ / 277.8 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 623 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15 min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Gratin de ravioli
1h 40min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min