Compatibele versies
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 800 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2 cm)
- 30 g de beurre
- 50 g de farine de blé
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de chorizo doux, coupé en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1162.2 kJ / 277.8 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 623 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1hod. 40min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Gratin de pâtes au thon
35 Min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.