Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 50 g d'échalotes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de lardons nature
- 200 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 feuille de laurier
- 3 branches de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 4 paupiettes de veau, de petite taille
- 200 g de carottes, en rondelles
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de moutarde
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 10 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Brandade de merlan à la moutarde
1 godz. 15 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 godz. 30 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Filet mignon à la provençale
55 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.