Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en morceaux
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de panais, en tronçons
- 300 g de carottes, en rondelles
- 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2098 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Sauté de porc au curry
1h
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1 godz. 20 min
Potée de légumes
1 godz. 30 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min