Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en morceaux
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de panais, en tronçons
- 300 g de carottes, en rondelles
- 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2098 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 godz.
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 godz.
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 godz. 10 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.
Filet mignon à la provençale
55min
Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa
1h 5min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h