Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée, en morceaux
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de panais, en tronçons
- 300 g de carottes, en rondelles
- 3 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2098 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Filet mignon à la provençale
55min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1 godz.
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1hod. 5min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 godz.
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min
Blanquette de veau
2h 10min
Cake jambon et boursin
50 min