Risotto aux petits pois et aux lardons
TM6 TM5 TM31

Risotto aux petits pois et aux lardons

4.3 ( 135 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de petits pois frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en dés
  • 100 g de ricotta émiettée
  • quelques feuilles de persil frais pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
256 kcal / 1071 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
37 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten