Risotto aux petits pois et au jambon

Risotto aux petits pois et au jambon

4.2 176 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de petits pois frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en dés
  • 100 g de ricotta émiettée
  • quelques feuilles de persil frais pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1071 kJ / 256 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...