Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 250 g de riz spécial risotto
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois frais
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en dés
- 100 g de ricotta, émiettée
- quelques feuilles de persil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Riz cantonais
30 Min
Gratin de blé aux légumes
25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min