Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

4.2 342 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 blancs de poulet
  • 1 c. à café de quatre-épices et 1 pincée
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g d'eau bouillante
  • 250 g de pommes de terre farineuses en dés d'1 cm
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de courge butternut en dés d'1 cm
  • 40 g de gorgonzola émietté
  • 50 g de cerneaux de noix de Grenoble

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 1698 kJ / 406 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...