Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux (2 oignons env.)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates nature
- 1 c. à café bombée de basilic frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023.9 kJ / 244.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 261.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Tagliatelle au ragoût de viande
1h 10min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Couscous tfaya au poulet
2h
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Nuggets de poulet et dip au parmesan
30min
Mousse minute à la framboise
5min