Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
of 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 41.8 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 870.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 godz.
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 godz. 10 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Spaghetti o palmo
35 min