Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
of 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 41.8 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 870.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Mac and cheese
35min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1sa 15 dk
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min