Compatibele versies
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Crumble de potiron et jambon
1sa 10 dk
Crumble de poisson
1 godz.
Crumble de légumes au parmesan
1 godz.
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1sa 10 dk
Crumble aux légumes du soleil
1 Std. 15 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Parmentier de canard à la patate douce
40min