Compatibele versies
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1sa
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1sa 5 dk
Crumble de truite fumée aux herbes
25 dk
Crumble de légumes au parmesan
1sa
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1sa
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 dk
Crumble à la courge butternut et au comté
1sa 10 dk
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1sa 10 dk
Crumble aux légumes du soleil
1h 15min
Crumble de poisson
1sa