Compatibele versies
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de farine de blé, intégrale (T 150)
- 50 g de beurre, en petits dés
- 1 c. à soupe de graines de fenouil
- 1 oignon jaune, coupé en morceaux
- 350 g de fenouil, en morceaux
- 400 g de courgettes, en dés de 2 cm
- 2 tomates épépinées et en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 8 tranches de bacon, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1h 15min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Crumble de poisson
1h
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min