Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g d'eau
- 850 g de courge butternut, en dés
- 4 gousses d'ail
- 250 g de ricotta
- 250 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le plat
- 80 g de farine
- 1000 g de lait entier
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 150 g de pousses d'épinards
-
1
boîte de lasagne prêtes à l'emploi
of de lasagne fraîches - 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 brin de romarin frais
- 130 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5200 kJ / 1241 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Risotto au potimarron
1h
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Crumble épicé de légumes
1 Std. 15 Min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Gratin de patate douce
50min