Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 potimarron
- 2 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 100 g d'huile d'olive
- 250 g de farine de blé
- 110 g d'eau
- 1 c. à café rase de thym déshydraté
- 100 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 80 g de noix décortiquées
- 4 branches de thym frais
- 1 c. à soupe bombée de miel
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3121.3 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 45.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1110.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 godz.
Risotto au potimarron
1 godz.
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 godz. 15 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Gratin de courge et chorizo
1 godz. 15 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 godz.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 godz. 15 min
Crumble épicé de légumes
1 godz. 15 min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2 godz.
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min