Compatibele versies
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de patates douces, coupées en cubes de 2 cm
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 200 g de châtaignes cuites et pelées
- 30 g de noix concassées
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 666.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Flan de patate douce
40 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Gratin de patates douces - Soupe de carottes à la noix de coco et au poulet
1h
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Moussaka de lentilles
2 godz.
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Gratin de patate douce
50min