![Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/df7de09b8afa91b9889fe29777b7b39f/Derivates/be2a2e8f35fe49ecb4f69f335773c1d375c39bcb.jpg)
Compatibele versies
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de patates douces, coupées en cubes de 2 cm
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 200 g de châtaignes cuites et pelées
- 30 g de noix concassées
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 666.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de carotte, gouda et cumin
50 мин.
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 мин.
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1ч. 5 мин.
Gratin de patate douce
50 мин.
Korma veggie aux noix de cajou
55 Min
Crumble épicé de légumes
1h 15 min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Colombo de légumes
1ч. 5 мин.
Curry d'épinards à la feta
35min