Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort

Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort

4.0 154 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 500 g d'eau
  • 650 g de carottes coupées en tronçons
  • 700 g de patates douces coupées en cubes de 2 cm
  • 60 g de pruneaux dénoyautés coupés en deux
  • 200 g de châtaignes cuites et pelées
  • 30 g de noix décortiquées concassées
  • 50 g de lait
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 150 g de roquefort coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 666.3 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 2162.3 kJ / 518.3 kcal
Vetten 26 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 49.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...