Compatibele versies
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de patates douces, coupées en cubes de 2 cm
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 200 g de châtaignes cuites et pelées
- 30 g de noix concassées
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 666.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne chèvre-courgette
1u.
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Gratin de patate douce
50min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1u. 20min
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1h 10min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1u.
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min