Gratin de champignons, courge et épinards
TM6 TM5 TM31

Gratin de champignons, courge et épinards

3.7 (76 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 1000 g d'épinards frais
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 600 g de courge butternut, coupée en cubes
  • 30 g de parmesan râpé
  • 10 g de persil frais, équeuté

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1461.8 kJ / 352 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
21.5 g
Vetten
21.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Vezels
11 g
Natrium
432.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten