Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Gratin de printemps merlu, petits pois et fèves, sauce aux herbes
1h 5min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min.
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min.
Lasagne de courgette
50 min.
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15 min.
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min