Gratin de champignons, courge et épinards

Gratin de champignons, courge et épinards

3.6 78 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • de beurre
    30 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    400 g
  • d'épinards frais
    1000 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de courge butternut coupée en cubes
    600 g
  • de parmesan râpé
    30 g
  • de persil frais équeuté
    10 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 352 kcal / 1461.8 kJ
Eiwitten 14 g
Vetten 21.5 g
Koolhydraten 21.5 g
Vezels 11 g
Verzadigd vet 14.5 g
Natrium 432.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...