Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1ωρ.
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1ωρ. 30 λεπτ.
Lasagne d'aubergine au gingembre
1ωρ. 10 λεπτ.
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 λεπτ.
Gratin de printemps merlu, petits pois et fèves, sauce aux herbes
1h 5min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1ωρ.
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1ωρ.