Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30 dk
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1sa 30 dk
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1sa
Moussaka de lentilles
2sa
Quiche petits pois et carottes
3 Std. 20 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1sa 30 dk
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25 min.
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Gratin de blé aux légumes
25 dk
Lasagne à la butternut
2sa
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1sa