Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15 min
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Pizza au chou-fleur et cèpes
1h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35 min
Gratin de macaroni et fenouil
1 godz. 5 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min