Compatibele versies
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de potimarron, en tranches
- du sel + 1 pincée pour la béchamel
- du poivre moulu
- 250 g de champignons de Paris frais, émincés
- 500 g d'eau
- 250 g de mozzarella
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g d'épinards frais, hachés
- 500 g de lait
- 60 g de farine
- 40 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 12 feuilles de lasagne précuites
- 50 g de noisettes, grossièrement hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2959 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25 min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Lasagne à la butternut
2h
Moussaka de lentilles
2h
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Crumble épicé de légumes
1h 15 min
Quenelles de blettes au four
1h 5 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h