Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 24 asperges vertes, épluchées
La sauce mousseline
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 3 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g de lait froid
- 125 g de beurre demi-sel, froid et coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1209 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette
35min
Asperges à la flamande
25min
Asperges sauce romesco
45min
Asperges sauce à l'orange
55min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min