Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc, type riesling ou sylvaner
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (1 cm env.)
- 800 g de filets de saumon frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de baies roses
- 600 g de choucroute en conserve cuite
La sauce
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Matelote de poisson au Riesling
13u.
Filet de merlan en papillote de poireau
55 Min
Choucroute de la mer
40 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Papillote de turbot aux petits légumes
1h 15min
Couscous de crevettes et sa bisque
1h
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min