Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 3 échalotes
- 20 g de beurre
- 300 g de vin blanc demi-sec
- 20 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 noix de saint-jacques
- 3 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 20 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1065.5 kJ / 254.7 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Papillote de turbot aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Choucroute de la mer
35 Min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Filet de merlan en papillote de poireau
55 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 Min