Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carotte, coupée en tronçons
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 300 g de lard fumé, coupé en quatre
- 1 bouquet garni (thym, persil et laurier sauce)
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 saucisses de Toulouse (environ 400 g)
- 300 g de haricots blancs secs (type tarbais), préalablement cuits
- 8 manchons de canard, confits et dégraissés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5278 kJ / 1265 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 97 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Petit salé aux lentilles
45 min
Joues de porc à la bière
1 godz. 10 min
Lapin aux pruneaux
1h
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 godz. 10 min
Pâté de campagne
48h
Sauté de veau Marengo
55 min
Gibelotte de lapin
1h 35 min.
Cassoulet
13 Std.
Garbure du Béarn
1 godz. 10 min
Brandade de morue
24h 35min