Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carotte, coupée en tronçons
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 300 g de lard fumé, coupé en quatre
- 1 bouquet garni (thym, persil et laurier sauce)
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 saucisses de Toulouse (environ 400 g)
- 300 g de haricots blancs secs (type tarbais), préalablement cuits
- 8 manchons de canard, confits et dégraissés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5278 kJ / 1265 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 97 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15min
Petit salé aux lentilles
45 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1h
Garbure du Béarn
1h 10min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Sauté de veau Marengo
55 min
Lapin aux pruneaux
1h
Brandade de morue
24h 35min
Cassoulet
13h