Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
of 25 g de levure boulangère fraîche, type 55 - 510 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1257 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Petits pains suédois
16 godz.
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Pain de campagne
4sa
Pain complet rapide
1h 20min
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain au yaourt
1h 50 min.
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain aux graines
5h
Pain ciabatta
3h 45min
Baguette express
2h 35min