Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine multi-céréales, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de graines de pavot
- 60 g de graines variées (tournesol, lin et sésame par exemple)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1642 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 13.2 g
Alternatieve recepten
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain aux noix
3 godz. 15 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain complet
5h
Pain de seigle
5h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain de seigle
2h 40 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain complet rapide
1h 20 min