Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, dont 3 pour la pâte et 1 pour la dorure
- 125 g de beurre demi-sel, mou, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 - 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 30 g de sucre vanillé maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1822 kJ / 435.9 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Schwowebraedele
1h 10min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kouglof alsacien
4h 20min
Spritzbredele
25 min
Kougelhopf
2h 55min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1j 55 menit
Streusel
2h
Bretzel
1h 10min
Manneles
1h 30min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Kringle (Estonie)
2u. 40min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min